Vakkundig  in  groepsvervoer

Attractiepark Slagharen

Url: https://www.slagharen.com/nl/schoolreisje/

Attractiepark- & Vakantiepark Slagharen, ontdek het allerleukste schoolreisje!

Het avontuur gaat door!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen is met het gevarieerde aanbod de ideale bestemming voor een onvergetelijke schoolreis. Jong en oud kunnen genieten van meer dan 30 spannende attracties: doe je eerste rijervaring op tijdens een ritje in The Passepartout Explorer en beleef de nieuwe unieke triple launch achtbaan: Gold Rush!

Ontdek meer over de wetenschap achter onze attracties!
Altijd al benieuwd geweest hoe kan dat je niet zomaar uit de achtbaan Gold Rush valt? Met de gratis Ontdek & Leer kom je er achter. Slagharen maakt gebruik van G-krachten in een aantal attracties maar hoe meet je deze krachten? En hoe zit het met de techniek van het 4D theater? Met Ontdek & Leer kom je erachter en kan iedereen zelf aan de slag met verschillende meetinstrumenten.

Aqua Mexicana
Bezoek het 5.200 vierkante meter grote waterpark Aqua Mexicana met een binnen- en buitengedeelte. Maak een afdaling van 10 verschillende glijbanen, zet alleen of samen je klasgenoten de snelste tijd neer en neem vervolgens een plons in de grootste whirlpool van Nederland. maak jullie schoolreis nog leuker en boek toegang tot Aqua Mexicana voor de leerlingen. Toegang tot Aqua Mexicana is op basis van beschikbaarheid, enkel in combinatie met een entreeticket voor het attractiepark. Per 5 kinderen is 1 begeleider verplicht.

Lunch arrangementen
Van de hele dag ontdekken krijg je trek! Attractie- & Vakantiepark Slagharen heeft 4 verschillende arrangementen waarbij een lunch is inbegrepen. Welk arrangement je ook kiest, er zit altijd een kleine verrassing bij! Ook aan de leraren is gedacht; onbeperkt koffie drinken voor maar € 5 per persoon.

Schoolkamp
Wat is er nog leuker dan op schoolreis te zijn in Slagharen? Meerdere dagen op kamp in Slagharen natuurlijk! Je kan slapen in een Wigwam als een echte indiaan of je kan je eigen tent opbouwen op de camping. Een schoolkamp boek je al vanaf € 22,50 per persoon per nacht.


Adres
Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen
Overijssel, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0)523 68 30 00
Stuur offerte
Laat u veilig en confortable vervoeren door  TCE Tours
Offerte aanvragen