Vakkundig  in  groepsvervoer

Avonturenpark Hellendoorn

Url: https://www.avonturenpark.nl/schoolreisjes/

Avonturenpark Hellendoorn, het avontuurlijkste schoolreisje!

Avonturenpark Hellendoorn is een populaire schoolreisbestemming in Nederland. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Dit komt mede door het ruime aanbod attracties en de overzichtelijke locatie in combinatie met de gemoedelijke sfeer en lage schoolreisprijzen. Tel daar de rookvrije omgeving, korte wachttijden en de bosrijke omgeving bij op en je snapt waarom het Avonturenpark vaak de ideale schoolreisbestemming wordt genoemd. Met de klas beleveren jullie een veilig en onbezorgd dagje uit.

Verscholen in de bossen van de Sallandse Heuvelrug wachten o.a. twee spetterende wildwaterbanen, drie spectaculaire achtbanen, een piratengebied, overdekte attracties, Dreumesland voor kleine avonturiers (tot 120 cm) en nog veel meer. De laatste jaren zijn er diverse nieuwe attracties toegevoegd waardoor het aanbod voor jong & oud momenteel 33 attracties telt! Van kleine, rustige attracties tot grote, spectaculaire attracties. Er is voor ieder wat wils.

In 2020 wordt het attractie aanbod opgefrist met de vernieuwing van een attractie. De kinderen kunnen samen met Roger en Geelsnavel op expeditie in het vernieuwde Jungle Expedition.

De schoolreis kan worden uitgebreid met een bezoek aan het Aquaventura Slidepark met o.a. 11 spectaculaire waterglijbanen.


Adres
Luttenbergerweg 22
7447 PB Hellendoorn
Overijssel, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0)548 65 91 23
Stuur offerte
Laat u veilig en confortable vervoeren door  TCE Tours
Offerte aanvragen