Vakkundig  in  groepsvervoer

Bobbejaanland Kasterlee, Belgie

Url: https://www.bobbejaanland.be/groepen/scholen

Bobbejaanland, ‘t plezantste land

Als we zeggen dat Bobbejaanland iedereen kan entertainen, dan liegen we niet. Dit seizoen laten we je gillen op de rollercoasters, kan je chillen in lollige waterattracties en kan je genieten van een flinke portie live entertainment.

Kom je voor de échte adrenalinekick?
Dan is de gloednieuwe Triple Launch Coaster jouw ding! Je duikt meer dan 40 meter, maakt 4 inversies onderweg en haalt een topsnelheid van meer dan 106 km/u. Daarmee is “Fury” de snelste coaster in de hele Benelux! Over een wervelwind gesproken.

Nog niet genoeg gehad?
Go wild op de Typhoon, verwissel boven met onder in de Sledge Hammer, of draai helemaal dol in de Naga Bay! Of ga je voor gillen in virtual reality? Zet je VR bril op en begeef je in een andere wereld op de Dreamcatcher of Mount Mara.

Heb je nood aan wat verfrissing?
Trek naar de Indiana River of de Wildwaterbaan: het beste van een kick en wat afkoeling gecombineerd. Of ga een hapje eten in The Lake House met zicht op het water en vlakbij de speeltuin. In Cowboy Town waan je je in het Wilde Westen en kan je even op adem komen op een gezellig terras.

Daarna klaar voor een streepje show of entertainment? Geniet tijdens de zomermaanden van een fascinerende show vol spektakel of kom tijdens de herfstvakantie griezelen tijdens Halloween,… Angst verzekerd.


Adres
Olensteenweg 45
B-2460 Kasterlee
Antwerpen, België
Telefoonnummer
+32 (0)14 55 78 11
Stuur offerte
Laat u veilig, comfortabel en onbezorgd vervoeren door  TCE  Tours
Offerte aanvragen