Vakkundig  in  groepsvervoer

De Drentse Koe Speelboerderij Ruinerwold

Url: https://drentsekoe.nl/

De leukste uitje van Drenthe

De Drentse Koe is een echt boerenbedrijf in Ruinerwold en is daarnaast uitgegroeid tot een volwaardig recreatie bedrijf. Bij ons kunnen kinderen heerlijk buiten spelen met nog een heus "boerengevoel" op onze kinderboederij. Rondrijden op een trekkertje, dieren aaien, springen en klimmen in de grote Speeltuin of een potje waarachtig Boerenbiljarten.

Kinderboerderij in Drenthe
Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe in Ruinerwold is een buiten- en binnenspeeltuin met een ‘boerderijthema’. Wij zijn niet alleen een kinderboerderij, maar ook een speelboerderij in Drenthe! Kinderen kunnen hier heerlijk spelen en het echte boerengevoel ervaren. In ons restaurant bieden wij u een uitgebreide keuze aan warme en koude dranken, koek & gebak, belegde broodjes, tosti’s, frites en snacks.

Binnen- en buitenspelen
Op ons buitenterrein vindt u diverse speeltoestellen, springkussens, skelters, traptrekkers, een kabelbaan, een grote zand/waterbak, een maisdoolhof en een dierenweide met ezels, konijnen, kippen en geiten. Er kan ook gespeeld worden in de verwarmde speelschuur. Hier vindt u een unieke speelmanege, een bouwzolder, een klim- en glijtoren, discodansmat en een glow in the dark benedenverdieping met o.a. Oud-Hollandse spelen en pannavoetbal.

Groepen en Feestjes
De Drentse Koe is als locatie ook een ideale plek voor feesten of dagjes uit voor (grote) groepen. Denk hierbij aan schoolreisjes, kinderfeestje, familiedagen, kraamfeesten, reünies, jubileums en meer. Het is mogelijk om een groepsruimte te huren om uw feest of dag te organiseren. Wij hebben diverse arrangementen geschikt voor iedere groep. Zo hebben wij een pannenkoeken arrangement, patatbuffet, soep- en saladebuffet, ‘Drentse lunch’ en meer.


Adres
Wolddijk 23
7961 NA Ruinerwold
Telefoonnummer
+31 (0) 640 418 828
Stuur offerte
Laat u veilig en confortable vervoeren door  TCE Tours
Offerte aanvragen