Vakkundig  in  groepsvervoer

Drievliet Familiepark Den Haag

Url: https://www.drievliet.nl/ticket-mogelijkheden/item/612-schoolreisjes

Schoolreisje Familiepark Drievliet, Dagje Drievliet. Wie wil dat nou niet?

Familiepark Drievliet is al jaren een populaire schoolreisbestemming.
Het park is overzichtelijk en biedt diverse picknickplaatsen* die u kunt gebruiken als verzamelplaats en om de lunch te gebruiken. Dat kunnen heerlijke zelfgemaakte boterhammen zijn of een lunch die wij graag voor u verzorgen. Zoals bijvoorbeeld pakket A bestaande uit frites met mayonaise en een Ola-ijsje à € 3,35 p.p.**

Belangrijk is natuurlijk dat iedereen het naar z’n zin heeft, en dat kan in Familiepark Drievliet! Hier staan attracties voor elke leeftijd en is ook geschikt voor iedereen die wel in die ene attractie wil maar niet durft! Geeft helemaal niets, kijken kan al spannend genoeg zijn.

Nieuw: SPRAY PARK.
Deze interactieve waterspeelplaats heeft 30 speelelementen met o.a. een waterparaplu, een heuse waterpiano maar ook tuimelemmers, waterkannonen en watertunnels. Door de grote variatie aan waterspeelelementen is het ook goed te gebruiken als de weersomstandigheden minder zijn.

Het themagebied de ‘Lol Atol’ heeft de leukste attracties speciaal voor de allerkleinsten; zoals de Sleepbootjes, hoog springen op het Duikelduin, lekker klimmen op de Vuurtoren en de Springende Hondjes op het strand. Iedereen met stalen zenuwen stapt in de spectaculaire Kwal of maakt een rit hoog door de lucht met hangende benen in de Nautilus.

Bekijk de spectaculaire animatiefilm ‘Curse of Skull Rock’ in de CineMagic 5D. Zet de speciale bril op en beleef de dit spannende avontuur. Lekker de haren laten wapperen in de achtbaan Dynamite Express of draaien op een mooie wals in de prachtige Delfts blauwe Theeleut. Voor waaghalzen is er de Formule X, een achtbaan waarin je wordt afgeschoten, over de kop gaat, gewichtloosheid voelt en in een kurk komt.


Adres
Laan van 's-Gravenmade
2495 AH Den Haag
Zuid-Holland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0)70 399 93 05
Stuur offerte
Laat u veilig, comfortabel en onbezorgd vervoeren door  TCE  Tours
Offerte aanvragen