Vakkundig  in  groepsvervoer

Julianatoren Apeldoorn

Url: https://www.julianatoren.nl/schoolreisjes-groepen/schoolreisje/?utm_source=schoolreis.nl&utm_medium=paginavermelding&utm_campaign=website

Schoolreisje Julianatoren, het leukste en voordeligste dagje uit!

Kinderpretpark Julianatoren, voor het allerleukste schoolreisje!
Ga met de klas op schoolreis naar Kinderpretpark Julianatoren en beleef met z’n allen het allerleukste schoolreisje ooit! In de meer dan 60 te gekke attracties raken de kinderen t/m 10 jaar niet uitgespeeld! Ze maken een spannende tocht in de Dino Toer, waar ze oog in oog komen te staan met echte dinosaurussen, varen als echte piraten over de woeste golven in de Draaiende Piraat en maken een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates!

Aan de kleintjes is uiteraard ook gedacht.
Zij rijden als een echte cowboy over de Paardenbaan, gaan op safari door de Safaribaan en vliegen als een piloot in hun eigen helikopter door het park!

Begeleiders GRATIS en aantrekkelijke vroegboekkortingen
Hoe eerder je jouw schoolreisje boekt, hoe aantrekkelijker de prijs. En nieuw dit schooljaar is dat de begeleiders GRATIS mee gaan!

Lunch
Wil je dat wij de lunch tijdens de schoolreis regelen? Geen probleem! Tijdens je reservering kun je dit aangeven en kiezen uit verschillende opties.


Adres
Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn
Gelderland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0)55 355 32 65
Stuur offerte
Laat u veilig, comfortabel en onbezorgd vervoeren door  TCE  Tours
Offerte aanvragen