Vakkundig  in  groepsvervoer

Madurodam Den Haag

Url: https://www.madurodam.nl/nl/schoolreisje

Ontdek Madurodam met je school

Samen ontdekken, beleven en spelen
Madurodam is één en al beleving. Beleef spannende avonturen in de attracties, speel en leer met de interactieve doe-dingen en waterspellen, en ga ravotten in de speeltuin. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door Nederland. Een dag vol zien, doen, spelen en leren, samen met je klasgenootjes. Dat moet je meemaken.

Draai aan de radars van de allergrootste stoommachine ter wereld en maak van water land. In de attractie de Waterwolf ga je terug in de tijd en zet je samen het reusachtige gemaal in werking. Help mee om de 800 miljard liter water van het immense Haarlemmermeer weg te pompen en versla die woeste Waterwolf.

Ben jij de nieuwe voetbalkampioen van Nederland? In Zo Groot is Oranje tover je jezelf om tot een virtuele voetbalkampioen. Met de speciale app deel je jouw gaafste voetbaltrucs met vrienden thuis. Laat je als “warming up” inspireren door de Oranje helden en heldinnen van toen en nu. Trap zelf een balletje op onze pannavelden en oefen je eigen voetbalskills. Hup Holland!

Waar denk jij dat de dollar, cookies en het wereldberoemde Brooklyn naar zijn vernoemd? Vaar met het schip De Vergulde Bever van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam en ontdek het zelf. Onderweg moet je de wereldstad wel verdedigen tegen de Engelsen: vuur op tijd de kanonnen af!

Beleef het met je eigen handen en ogen
In het park geniet je van honderden Nederlandse gebouwen: welke herken jij? Stroop je mouwen op, want er is werk aan de winkel. In de haven liggen de containers klaar om te laden. Bestuur de kraan en stapel de gekleurde blokken netjes op elkaar. Stap achter de draaitafels van DJ Armin van Buuren en mix zélf de beats: heb jij een megahit te pakken? Help, er spuit water uit de dijk. Steek net als Hansje Brinker je vinger in de dijk en zorg dat Nederland niet overstroomt. Pas maar op dat je geen nat pak krijgt door de waterstralen!

Natuurlijk kun je ook buiten spelen en ravotten. Roetsj met de kabelbaan over speeltuin de Waddenzee en klauter in het reusachtige speelschip. Of kom lekker spelen in de tuin van het beroemdste konijn ter wereld: nijntje.


Adres
George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag
Zuid-Holland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0)70 416 24 00
Stuur offerte
Laat u veilig, comfortabel en onbezorgd vervoeren door  TCE  Tours
Offerte aanvragen