Vakkundig  in  groepsvervoer

Plopsa Indoor Coevorden Dalen

Url: https://www.plopsaschools.be/nl

Plopsa Indoor Coevorden, een schoolreis naar het mooiste indoorpretpark van Nederland!

Beleef buitengewoon veel binnenpret in Plopsa Indoor Coevorden!
Zijn uw leerlingen ook gek van Plop, Bumba, Mega Mindy, Piet Piraat en de andere Studio 100-figuren? Kom dan op schoolreis naar Plopsa Indoor Coevorden. Op ruim 10.000 m² leven uw leerlingen zich volledig uit samen met hun favoriete Plopsa-vriendjes op meer dan 25 attracties. De Wickie Coaster, de Vuurtoren, de Vliegende Fietsen, De Scheve Schuit van Piet Piraat, de K3 disco of Plops Speelboom, … er is zoveel te beleven dat de kinderen zich geen enkel moment vervelen! Daarbovenop geeft Bumba ook nog iedere dag een leuke show in het theater! Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan voor een schoolreisje op maat via www.plopsaschools.nl!

Al spelend leren
GRATIS Verkeersklas
Een schoolreisje naar Plopsa Indoor Coevorden is niet alleen dikke fun, maar ook heel leerrijk. Onze Plopsa-politieagent laat jouw leerlingen tijdens een les in een echte verkeersklas kennis maken met de verkeersregels. Daarna kunnen de leerlingen zich uitleven in het verkeerspark en de aangeleerde theorie omzetten in de praktijk.

GRATIS Bijenklas met Maya
Tijdens de Bijenklas met Maya legt onze Plopsa-imker alles uit over bloemen, bijen en honing. Je leerlingen leren hoe bijen leven, waarom ze steken, hoe honing gemaakt wordt en waarom bloemen belangrijk zijn.


Adres
Reindersdijk 57
7751 SH Dalen
Drenthe, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0)524 52 33 80
Stuur offerte
Laat u veilig, comfortabel en onbezorgd vervoeren door  TCE  Tours
Offerte aanvragen