Vakkundig  in  groepsvervoer

Walibi Biddinghuizen

Url: https://www.walibi.nl/nl/scholen

Walibi Holland, zo krijg je de klas wel stil

Verras de klas met het spannendste schoolreisje; Walibi Holland! Een dagje HARDGAAN zet de wereld van elk kind letterlijk op z’n kop.

Meer dan 30 attracties
Met meer dan 30 spectaculaire attracties is er genoeg te beleven voor de hele klas. Beleef samen een unieke rit in de nieuwste achtbaan UNTAMED. Deze achtbaan gaat 5 keer ondersteboven én gooit je alle kanten op. UNTAMED van puur hout én staal is ongetemd en niet te stoppen!

Maak daarnaast een gewichtloze rit in Lost Gravity, ga 6x over de kop in achtbaan Speed of Sound of stap in snelheidsduivel Xpress: Platform 13. De echte waaghalzen mogen Goliath natuurlijk niet overslaan!

Geen achtbaanliefhebber?
Oók de niet achtbaanliefhebbers gaan een toffe dag tegemoet. Zij gaan op een spetterend avontuur in Crazy River, bewonderen het uitzicht vanaf het 45 meter hoge reuzenrad La Grande Roue of waaien lekker uit in Superswing.

HARDGAAN maakt hongerig
Van een dag vol adrenaline en sensatie krijg je honger. Maak daarom de dag compleet en blijf gezellig eten! Knapperige friet met een lekkere snack én een verkoelend drankje voor de kids. Een geheel verzorgd menu voor de hele klas.

Kortom, wil jouw klas een dagje HARDGAAN? Boek dan nu jullie schoolreisje bij Walibi!


Adres
Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen
Flevoland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0)321 32 99 99
Stuur offerte
Laat u veilig en confortable vervoeren door  TCE Tours
Offerte aanvragen