Vakkundig  in  groepsvervoer

Burgers' Zoo Arnhem

Url: https://burgerszoo.nl/

Waan je in het dierenrijk van Burgers’ Zoo!

De hele wereld aan uw leerlingen laten zien in één dag? Rondlopen en zien wat voor dieren er in de Bush leven? Kinderen de Desert laten zien? Liever de Afrikaanse savanne bekijken? Omdat Burgers’ Zoo grotendeels overdekt is, is het een positieve ervaring bij elk weertype en dat zorgt er voor dat een dagje Burgers’ Zoo een schoolreisje zal worden om nooit te vergeten.

Een schoolreis met een educatief karakter
Wilt u uw leerlingen op een interactieve manier alles leren over verschillende diersoorten in Burgers’ Zoo? Dan kunt u ook gebruik maken van onze speurtochten die ontwikkeld zijn voor verschillende leeftijdsgroepen. Tevens bieden we ook rondleidingen aan. Meer informatie over de rondleidingen en de speurtochten is te vinden op www.burgerszoo.nl.

Vooraf een expert in de klas?
Gaat uw klas binnenkort op schoolreisje naar Burgers’ Zoo? Of staan dieren en de dierentuin in de schijnwerpers tijdens een themaweek? Burgers’ Zoo heeft interactieve lesmaterialen ontworpen om op school te gebruiken. Daarnaast is het ook mogelijk om een van onze gidsen op school uit te nodigen om over Burgers’ Zoo en de dieren te vertellen! De expert houdt een interactieve presentatie en neemt een aantal voorwerpen mee om te bekijken en aan te raken. En natuurlijk kunnen de kinderen al hun dierenvragen kwijt. Een bezoek door de gids is de ideale manier om de kinderen alvast in de stemming te brengen voor een schoolreisje naar Burgers’ Zoo!


Adres
Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem
Gelderland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0)26 353 72 01
Stuur offerte
Laat u veilig en confortable vervoeren door  TCE Tours
Offerte aanvragen