Vakkundig  in  groepsvervoer

DierenPark Amersfoort

Url: https://dierenparkamersfoort.nl/feesten-en-vergaderen/schoolreisje/

Op schoolreis naar DierenPark Amersfoort!

Klim boven, onder en tussen de dieren
Tijdens een schoolreisje tijgers, olifanten, wolven en nog veel meer dieren ontmoeten? Neem dan de klas mee naar DierenPark Amersfoort, want hier ontdek je de dieren wel heel dichtbij.

Ontdekken, spelen én leren
DierenPark Amersfoort is niet alleen heel erg leuk, maar ook enorm leerzaam! Ga op ontdekking met de hele klas van de basisschool of buitenschoolse opvang. Met de Klim Alles-route klauter je over de beer, glijd je langs de hyena’s en duik je op tussen de prairiehondjes. Al spelend komen de kinderen alles te weten over de dierbewoners in het park.

Levensgrote dino’s
Bestaat de klas uit dappere leerlingen? Breng dan ook een bezoekje aan het Dinopark. Maak een reis door de tijd en sta oog in oog met reusachtige, gevaarlijke dino’s.

Pakketten
Het standaardpakket kun je uitbreiden met een smulpakket, zodat je na al het buitenspelen en dieren spotten lekker kunt genieten van een frietje of broodje. Wil je het schoolreisje extra speciaal maken? Kies dan voor een speurtocht, een ritje in de Berenboemel of nog meer leuke extra’s. In DierenPark Amersfoort beleeft de hele klas een schoolreisje om nooit te vergeten!

Educatief bezoek
Een schoolreisje is niet alleen leuk voor kinderen van de basisschool en BSO. Ook voortgezet onderwijs, studenten en scoutinggroepen kunnen een educatief bezoek brengen aan het dierenpark. Meer informatie over de schoolreisjes is te vinden op de website van DierenPark Amersfoort.


Adres
Barchman Wuytierslaan 224
3819 AC Amersfoort
Utrecht, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0)33 422 71 71
Stuur offerte
Laat u veilig en confortable vervoeren door  TCE Tours
Offerte aanvragen