Vakkundig  in  groepsvervoer

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Url: https://www.wildlands.nl/groepen/scholen

Op wereldexpeditie in WILDLANDS

Een wereldreis in één dag
In WILDLANDS reis je samen met je klasgenoten – of beter gezegd expeditiegenoten – door de jungle, het poolgebied en de savanne; beter bekend als Nortica, Serenga en Jungola. Ontdek in WILDLANDS nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen. Maak een wereldreis in één dag v.a. € 9,95 per leerling!

Schoolreis tussen de dieren
Loop langs het Pinguïnstrand, op weg naar een onverwachte ontmoeting: je staat neus aan neus met ijsberen. Maak een duizelingwekkende reis met de Arctic 1. In deze 4D-attractie scheer je rakelings langs ijsbergen en duik je de ijskoude oceaan in. Trek verder, langs de leeuwen op de Leeuwenberg en bewonder de speelse leeuwenwelpen. Ga vervolgens op safari met een truck over de savanne, waar je door de gracieuze giraffen wordt begroet. Ook ontmoet je zebra’s, gnoes, struisvogels en neushoorns. Zo dichtbij! In de gigantische, tropische kas vaar je Rimbula River af. Kijk die olifantenkudde! En als je geluk hebt, nemen ze een bad vlak naast jouw boot. Na alle avonturen kunnen de jongste reizigers zich nog meer uitleven in het overdekte XL-speelparadijs. Een klim- en klauterwereld vol touwbruggen, boomhutten en glijbanen. Met zandbakken en bootjes die je als avonturier zelf naar de overkant trekt.

Extra activiteiten
Wil je nog meer avontuur? Of aandacht besteden aan een specifiek thema? Dan kan je kiezen uit één van de extra activiteiten om de schoolreis nog onvergetelijker te maken. Kies bijvoorbeeld één van de educatieve ontdekkingstochten, een expeditie achter de schermen of een spannende expeditie na sluitingstijd.


Adres
Raadhuisplein 99
7811 AP Emmen
Drenthe, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0)591 85 08 65
Stuur offerte
Laat u veilig en confortable vervoeren door  TCE Tours
Offerte aanvragen