Vakkundig  in  groepsvervoer

Corpus Oegstgeest

Url: https://corpusexperience.nl/

CORPUS, ‘reis door de mens’

In CORPUS beleef je een spectaculaire 'reis door de mens'. Dat is uniek in Nederland, zelfs in de hele wereld. Nergens anders krijg je zo'n bijzonder doorkijkje in het functioneren van de mens. Je leert hoe het lichaam in elkaar zit, hoe het werkt en wat je moet doen om het gezond te houden. Veel bewegen, verantwoord eten en gezond leven, dat is het motto van CORPUS!

CORPUS 'reis door de mens' biedt scholen de ideale combinatie van entertainment en educatie. Leerlingen doen kennis op over het menselijk lichaam op een eigentijdse en aansprekende manier. Na de 55 minuten durende 'reis door de mens', begeleid door een audiotour (beschikbaar in 8 talen), kunnen de leerlingen in hun eigen tempo, onder begeleiding van een leerkracht, een speurtocht maken door de Medische Infotheek, het interactieve gedeelte van CORPUS. Hier doen zij door interactieve games en testjes op een speelse manier kennis op over het functioneren van het menselijk lichaam én over het belang van veel bewegen, verantwoord eten en gezond leven.

Wilt u ook met uw school CORPUS bezoeken of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de reserveringsafdeling van CORPUS op onderstaand telefoonnummer. De reserveringsafdeling staat u graag te woord om u te adviseren met betrekking tot invulling van uw programma, groepsgrootte en begeleiding.

Een bezoek aan CORPUS is uitstekend te combineren met een ander uitstapje. Samen met een aantal bezienswaardigheden en attracties in de omgeving heeft CORPUS voor scholen voordelige combinatietickets samengesteld.


Adres
Willem Einthovenstraat 1
2342 BH Oegstgeest
Zuid-Holland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0)71 751 02 00
Stuur offerte
Laat u veilig en confortable vervoeren door  TCE Tours
Offerte aanvragen