Vakkundig  in  groepsvervoer

Escher in Het Paleis Den Haag


Escher in Het Paleis, Bewonder en Verwonder!

Bij Escher in Het Paleis is alles anders! Hier kunnen vissen vogels worden en stroomt het water omhoog. In het voormalige koninklijke paleis van koningin-moeder Emma kom je heel dichtbij de onmogelijke prenten van de wereldberoemde kunstenaar M.C. Escher. In de tentoonstelling beleef je Eschers wonderlijke wereld en op de interactieve verdieping wordt de leraar de kleinste van de klas in de speelse photobooth.

Kom en beleef het zelf in Den Haag! Reserveer en ontvang een gratis uitgebreid educatiepakket met kijkwijzer voor het voortgezet onderwijs. Er zijn voor het basisonderwijs prikkelende speurtochten (7+) beschikbaar.

Rondleidingen en workshops
Een rondleiding door Het Paleis met een gids behoort ook tot de mogelijkheden. Deze wordt aangepast op het niveau en de leeftijd van de leerlingen. De rondleiding duurt een uur.
Je kunt ook een museumles boeken. Deze bestaat uit een thematische rondleiding en een verdiepende workshop. Kruip in de huid van de kunstenaar en kom in aanraking met de belangrijkste thema’s in Eschers werk.

Meer informatie ontvangen of reserveren? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens.


Adres
Lange Voorhout 74
2514 EH Den Haag
Zuid-Holland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0)70 427 77 30
Stuur offerte
Laat u veilig en confortable vervoeren door  TCE Tours
Offerte aanvragen